Filled Under: , , , , , , ,

Daniel Negreanu un roman tare smecher

Românul Daniel Negreanu (38 ani), unul dintre cei mai buni jucători din istoria pokerului, a devenit milionar în dolari datorită "jocului minții", dar nu a uitat de unde a plecat. Chiar dacă joacă poker cu marii actori de la Hollywood și câștigă milioane de dolari la competițiile sportive, românul e modest și nu încearcă să pară altcineva. E mândru de originile lui și spune întregii lumi că-i place mămăliga.
"Când am început să joc poker, mama mi-a spus să las prostiile și să merg la școală. După aceea și-a schimbat părerea", a spus Daniel Negreanu, pentru emisiunea "Happy Hour".
Românul a câștigat 16 milioane de dolari din poker și l-a această sumă se mai adaugă câteva milioane din contracte de publicitate și colaborări cu numeroase televiziuni. A jucat poker cu Leonardo DiCaprio, cu Ben Affleck și l-a cunoscut pe Barack Obama, președintele SUA, care l-a recunoscut.
"Ben Affleck îmi este dator cu 1.500 de dolari. Leo DiCaprio nu joacă bine poker, iar când pierde se oftică, e foarte nervos", a spus Daniel Negreanu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu