Filled Under: , , ,

Cititoare de feed-uri in locul lui Google Reader

In alta ordine de idei, aceasta este decizia Google care probabil va fi dusa la bun sfarsit cu toate ca pe internet deja s-au lansat mai multe petitii pentru a nu inchide Google Reader. Desi mai sunt cateva luni pana in iulie, 500.000 de utilizatori ai Google Reader au migrat deja spre Feedly.com, recomandat de multi ca fiind cea mai buna alternativa pentru Google Reader.
Daca v-ati hotarat sa treceti pe o alternativa Google Reader, mai jos va recomandam cateva servicii bune de luat in seama.
1. Feedly
Are o interfata ceva mai diferita de Google Reader si probabil acomodarea va fi putin dificila. Ofera aplicatii pentru iOS, Android si Windows (Mozilla Firefox, Google Chrome si Safari). De asemenea va mai ofera si suport pentru importul datelor din Google Reader. Utilizarea acestui serviciu este momentan gratuita.
2. NewsBlur
Interfata asemanatoare cu Google Reader. Versiunea gratuita are cateva limitari care probabil nu vor fi pe placul multora, iar cea Premium costa 24$ pe an.
3. NetVibes
NetVibes este de fapt un agregator social, insa poate fi folosit si ca un cititor de feed-uri RSS.
4. Pulse
Este un feed reader pe care il recomand posesorilor de smartphone-uri cu iOS sau Android. Permite migrarea datelor din Google Reader.
5. The Old Reader
The Old Reader se vrea a fi de fapt vechiul Google Reader, doar ca mai bun, dupa cum detinatorii acestuia afirma.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu