Filled Under: , , , , , , ,

Archos lanseaza o nouă tabletă cu Android

Compania franceză Archos a anunțat FamilyPad 2, o nouă tabletă cu Android. Un lucru foarte interesant pe care îl aduce acest gadget este faptul că va avea un display de 13,3 inci. Însă, în afară de ecranul mare, tableta de la Archos nu impresionează foarte mult în ceea ce privește detaliile tehnice.
De exemplu, are un procesor de dual-core de 1,6Ghz, în condițiile în care cele de ultimă generație au procesoare quad-core. De asemenea, deși este mare, ecranul are o rezoluție de doar 1280 X 800 pixeli. În comparație, tabletele lansate de curând au rezoluție dublă.
Archos FamilyPad 2 mai are memorie RAM de 1GB, iar procesorul grafic este un model Mali 400 MP4. Capacitatea internă de stocare este de 8GB și poate fi suplimentată cu un card microSD de până la 64GB. Camera principală este de doar 2 megapixeli, la fel ca și cea frontală, pentru conversațiilor video.  
Tableta francezilor mai are și un port HDMI prin care o poți conecta la un televizor. Acest lucru te-ar ajuta să rulezi filme sau să navighezi pe internet direct pe TV. De asemenea, permite și transferul de date de pe un stick USB printr-un adaptor. Deocamdată, francezii nu au anunțat un preț al tabletei.
În prezent, Archos FamilyPad 2 este cea mai mare tabletă lansată de francezi. Două dintre cele mai populare tablete cu ecran mare sunt Acer Iconia 6120 (14 inci) și Toshiba AT330/003 (13,3 inci).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu